Multimèdia

Editors d'imatges en línea
http://pixlr.com/editor/  pixlr és unpotentissim editor d'imatges al núbol amb multitud d'aplicacions i tot de forma fàcil intuitiva, però potser la característica a destacar és la seva velocitat.

Editors de so en línea

http://www.aviary.com/online/audio-editor Myna és un editor d'audio completament en línea i gratuit.Permet mesclar música i clips d'audio , aplicar efectes de so o gravar la teva veu o els teus instruments. També pots gravar els arxius en format mp3 o  escoltar-los al revès.

Presentacions en línea 
 http://slideshare.com Slideshare. ÉS un servei de publicacio de presentacions en línea.Permet "pujar" presentacions generades amb Powerpoint i compartir-les al núvol.També  podem "baixar-ne" d'altres i fer-les nostres, tot respectant els permisos de les llicències i els drets d'autor.
   Web 2.0 Eines educatives                 
  • Editar vídeo en líneahttp://www.pixorial.com Pixorial Podem importar vídeos, afegir transicions,canviar formats i exportar el resltat gratuitament al vostre compte de Facebook, és compatible amb diferents formats AVI,FLV,MOV,MP4,MPEG,DVD,RM Y WMV. A més podem donar al vídeo efectes bàsics,retallar escenes i , en cas de poder pagar per això, obtenir per correu un dvd amb el resultat 


  • Convertidor de mapa de bits a vectorials en línea  
 1. http://vecotormagic.com/


1 comentari:

  1. El text sobre el reproductor de l'Slideshare sobra. Hi ha errades tipogràfiques i ortogràfiques en el text.

    ResponElimina