Divertir-se


Jigsaw Planet: un generador de puzzles
Amb aquesta eina pots generar puzzles a partir de imateges. Aquest puzzles poden tenir més o menys peces i aquestes poden tenir diferent forma i fins i tot poden girar-se . Només cal enrregistrar-se i podràs fer àlbums personals amb puzzles.
La URL és : http://jigsawplanet.com/
 fes aquest puzzle sobreels gossos
http://www.jigsawplanet.com/?rc=play&pid=19aef8b6db69


Voki:Personatges que parlen
Amb aquesta eina pots crear un personatge (avatar) molt personalitzable que es mou i "parla" el text que li introduïm. Aquest "voki"es pot inserir en un lloc web, en un wiki o en un bloc ,etc. Utilitza la tecnologia text-to-speech (passar de text a veu). 

Slideshare:presentacions en línea 
mb aquesta eina podem aprofitar les presentacions fetes amb powerpoint o impress per publicar-les al núvol.


Educaplay: creació de materials educatius
Amb aquestaeina podem crear una sèrie d'activitats educatives multimedia (text, imatge i so)com ara:mots encreuats,relacions,test,diàlegs,dictats,ordenar paraules i frases,sopa de lletres etc.


Aqui tens una mostra d'una sopa de lletres sobre els principals conceptes relacionats amb el tractament de les imatges digitals


1 comentari:

  1. El text del voki és inadequat. El voki està mal situat. L'enllaç al puzzle s'ha de fer sobre un text ciom ara:"fes aquest puzzle sobre ...". L'entrada sobre l'Slideshare no és d'aquesta pàgina.

    ResponElimina